Ristiäiset Ylioppilasjuhlat Polttarit Häät Syntymäpäivät Muistotilaisuudet Rapujuhlat Yritysjuhlat Sadonkorjuujuhlat Peijaiset Pikkujoulut
Täytekakku

Burgundin pata

Herkullinen Burgundin pata neljälle.

Ainekset

600g Naudan paistikuutioita
1rkl Öljyä paistamiseen
3dl Vettä
1 Lihaliemikuutio
1½rkl Soijakastiketta
2-8 Valkosipulinkynttä
2 Laakerin lehteä
1tl Rouhittua mustapippuria
2rkl Tomaattisosetta
2dl Hillosipuleita
100g Pekonia
1-2 Porkkanaa
2-4 Varsisellerin vartta
1dl Punaviiniä
2rkl Tummaa Maizenan pikasuurustetta
  Suolaa ja herkkusieniä maun mukaan

Valmistusohje:

Ruskista liha ja pekoni.
Lisää pataan liha ja mausteet.
Hauduta 1-1½tuntia kunnes liha alkaa olla mureaa.
Lisää paloitellut kasvikset, viini ja pekoni.
Hauduta kypsäksi noin ½tuntia.
Mausta tarvittaessa suolalla.

Nauti hyvässä seurassa raikkaan salaatin ja riisin kera!

Osoite

Puhelin
Sähköposti
WWW
Omistajat
Yrittäjäkatu 9-11, 37100 NOKIA

0400-838 662

http://www.herkkutupa.fi
Mirka Becker
Taina Naskali

Lounas:
10:30 - 14:00
Avoinna:
7:30 - 15:00

© Nokian Herkkutupa Oy
Sivut päivitetty 29.08.2014. 09:40:53.